Eilen aloittelin siivoilua. Olikin hyvä siivota, kun maa oli valkoisenaan lunta aamulla. Yön aikana oli tullut reilu 10 cm lunta. Pesin ikkunoita, vaihdoin jouluisia verhoja ja laittelin ikkunoiden väleihin jouluisia juttuja sekä valot. Näistä kuvia, kun saan ne kuvattua.

Tänään siis jatkoin ikkunoiden pesua sekä noiden jouluisten juttujen laittoa. Olen varmaan "HULLU", mutta vuorotyöläisenä aloitettava heti laittelee joulua kun mahdollista. Itsekin, kun olen koko joulun töissä, yövuoroissa.

Tänään myös paketoin lupaamiani luukkuja, luukut lähetän ensi viikolla, kun on tilipäivä. Luukut on siis Teille tulossa, joilta niitä varailin. Teidänkin luukkuja odotan sitten saapuvaksi pe 28.11 mennessä, niiltä jotka eivät vielä ole niitä lähettäneet.

Tänään kävin viemässä Joulumammax2 joulukalenterin postiin, kun eilen viimein sain viimeiset luukut paketoitua. Lisäksi postitin myös Salaisen Jouluystävän paketin nro2. Paketti oli ollutkin jo lähtö valmiina pari viikkoa, en vaan koskaan sitä muistanut mukaani ottaa, kun kirkolle asioille lähdin.

Olen kuunnellut joululaulujakin nyt jo kolme päivää putkeen. Olen jo aiemminkin niitä kuunnellut, silloin kun noita luukkuja paketoin. Mutta nyt sitten ns. urakalla. =D