Aloitin perjantaina laittelemaan meille jouluista ilmettä. Lisäksi mies yllätti eilen lauantaina tuomalla meidän vihreän joulukuusen (muovi) sisälle, joka sitten koristeltiin. Mies sanoi, että kun pipareita leivotaan, pitää olla kuusikin koristeltuna. Itse olisin sen tuonut vasta itsenäisyyspäivän aikoihin. Tuodaan sitten toinen (valkoinen) kuusi itsenäisyyspäivänä, sen tuomme tänne meidän isolle puolelle, kun täällä on tilaa ja saa jouluista tuntua enempi tällekin puolelle.  Tässäpä tulee nyt niitä kuvia meidän eri huoneista.

Keittiön ikkuna:

Tässä ikkunan välistä lähempää kuva ja toinen kuva on ulkoa päin kuvattu:Lasten huoneen ikkuna sisältä ja ulkoa päin kuvattuna:


Jessen huone:

Olohuone:


Oma makkari ja Johanna huoneen kuvat tulee myöhemmin, en oo viel ehtiny niitä kuvaa.

Tässä kuusestamme kuvaa salamalla ja ilman:Tänään otin lapsista myös yhteiskuvan joulukorttia varten tai niitä kuvia otettiin useampi, tässä niistä yksi. :)


Lisäksi nuorimmainen kävi ihanasti kuvaan, Joulu saa kuulemma tulla.


Leivoimme tänään myös niitä pipareita, tässä piparikasa kuvaa, osa annettiin Juhon kummisedälle, siksi piparikasa on hieman pieni. Leivotaan parin viikon sisällä sitten lisää pipareita jos siltä tuntuu. Pipareita olisi varmaan tullut enempikin, mutta teemme piparkakkutalon, niin siihen meni taikinaa. Kuvaa tästä talosta, kun saahaan se koristeltua ja kasattua. laugh